The ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR, 17-22 martie 2012

The Romanian International University Fair (RIUF 2012)
The Romanian International University Fair (RIUF 2012)
The ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR – RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.Editia de Primavara RIUF 2012 (a 10-a ediţie) va avea loc la:Bucuresti, 17-18 martie, la Sala Palatului
Timisoara, 20 martie, la CRAFT (Centrul Regional de Afaceri Timisoara)
Iasi, 22 martie, la Hotel Unirea

La RIUF poti sa afli informatii despre studiul in strainatate, sa participi la workshopuri si seminarii, sa descoperi oportunitati de cariera si sa te inscrii la concursuri cu diferite premii. De asemenea, nu rata concursurile de pe pagina noastra de Facebook, unde poti afla si ultimele stiri despre ce se intampla la RIUF.

Targul International de Universitati RIUF faciliteaza contactul universitatilor cu tineri interesati de continuarea studiilor atat in Romania, cat si in strainatate. In cei 8 ani de activitate, peste 250 de institutii academice au interactionat in cadrul RIUF cu peste 85.000 de elevi, studenti, absolventi de facultate si tineri profesionisti in cautare de programe educationale.

Peste 100 de universitati sunt asteptate sa participe la Editia a 10a aniversara RIUF, care are loc in primavara anului 2012.

Leave a Reply