Semimaraton Gerar 2013

Semimaraton Gerar 2013
Semimaraton Gerar 2013

Semimaratonul Gerar, aflat în acest an la cea de-a treia ediţie, a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club, are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiţii meteorologice.

Peste 500 de alergători și pasionați de mișcare vor lua startul la cele două probe: cros (3,6 km) și semimaraton (21 km). Participanții sunt persoane active, care au împlinit vârsta de 18 ani (dat fiind specificul şi dificultatea unei competiţii în această perioadă a anului). Proba de cros este destinată participanţilor individual, în timp ce proba de semimaraton este o probă pe echipe care se adresează echipelor formate din cîte trei alergători ( trei băieţi pentru clasamentul masculin, două fete şi un băiat/doi băieţi şi o fată pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin).

Competiţia se va desfăşura în data de 27 ianuarie 2013, în Campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Startul se va da la ora 10.00 a.m. la proba de semimaraton si la ora 12.30 la cros. Durata totală estimată a celor 2 probe va fi de aproximativ 3.5 ore.

Mai multe informaţii: gerar.ro

Leave a Reply