Angajatori de TOP – cel mai mare târg de carieră pentru tineri profesionişti, 25 – 26 octombrie 2013

Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din Romania ce reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15000 de vizitatori.

Evenimentul are loc de doua ori pe an – primavara si toamna, la Sala Palatului din Bucuresti.

Scurt istoric

Prima editie a evenimentului a avut loc in octombrie 2006 din dorinta de a oferi un instrument profesionist, organizat la standarde ridicate, un eveniment in cadrul caruia candidatii in cautarea unui job pot interactiona in mod direct cu reprezentanti ai companiilor participante.

Inca de la prima editie, 75 dintre cele mai mari companii si peste 10 000 de vizitatori au transformat evenimentul in cel mai mare targ de cariera din Romania.

Cu o crestere continua, Angajatori de TOP reuneste la fiecare editie peste 90 de angajatori si peste 15000 de vizitatori.

Din perspectiva companiilor, “Angajatori de TOP” este evenimentul care produce cele mai bune rezultate din punct de vedere al recrutarii si este considerat un evenimentul de referinta in Romania.

Angajatori de TOP se diferentiaza de alte evenimente de profil prin:

–  calitatea companiilor participante – sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania: IT&C, FMCG, Consultanta, Financiar-Banking, BPO, Inginerie, Farma, Retail, Audit si Consultanta;

–  tipul de candidati prezenti in cele doua zile ale evenimentului – persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi;

–  campania de promovare (online si offline) Evenimentul este sustinut de cele mai importante publicatii din Romania.

Intrarea la eveniment este gratuita si se se face pe baza de CV.

Pe 25 – 26 octombrie va asteptam la cea de-a 15 a editie a targului de cariera Angajatori de TOP!

Sursa: www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop

Leave a Reply